Jaha. Så gick det med mitt: jag tänker sticka ifrån jouren vid åtta så jag kommer hem tidigt och då är det ljust så därför kan jag ta cykeln utan cykellampor. 
Det blev såklart inte så. Och sen när klockan närmade sig nio fick jag diktat på diktat så självklart missade jag också 21.12-tåget. Och av någon konstig anledning går det inget 21.51-tåg idag så jag sitter nu och väntar i 1h och kommer vara hemma vid elva! Yeeey! Hoppas jag klarar mig hem i mörkret utan cykellampor för annars blir jag riktigt ledsen i ögat. 
Nu ska jag unna mig en glass som tröst.

PS till alla lundaläkarstudenter som ännu inte valt klinplacering: välj bara hbg om ni vill flytta hit eller älskar att förlora massa timmar dagligen på att vänta på och åka tåg! Ds 

För att avsluta lite glatt kan jag ju säga att jag gick mina sista två timmar med en riktigt bra handledare! Som när jag satt och dikterade kom och hämtade mig för att lyssna på en annan random patient med ett intressant blåsljud. Så nu har jag hört en pulmonalisinsufficiens. Visst blir ni avis? ;)

Update: sa jag att jag är hemma elva? Jag skojade, tåget är försenat så jag är hemma halv tolv. Måste ju prata sanning. Men jag har en glass med kolasås, det är en liten klen tröst.

Kommentera

Publiceras ej