Var på mitt första spinningpass på år idag. Helt förjävla jobbigt! Jag tycker ändå att jag är en van vardagscyklare, och jäkla dålig kondis har jag inte. Det var första gången i mitt liv jag hade ett pulsband på mig så jag måste helt enkelt satt på det fel på nåt vis. Kul då att hela passet baserades på var man låg i pulsen! Jag kom aldrig >90% maxpuls trots att jag tog i så jag ville skrika och gråta och spy samtidigt. När jag låg uppe på 88% (typ 186 i puls) kändes det som om jag inte kunde andas. Jag hade näst-lägst medel av alla på passet (77%), samtidigt som jag var den enda som knappt klarade av att ens stappla därifrån och var tvungen att lägga mig ner och vila i 20 min i stretchrumet för att kunna röra mig igen. Jag har aldrig varit med om nåt så jobbigt i hela mitt liv!!! Inte ens den gången när jag sprang så hårt jag kunde på crosstrainer och pulsmätaren i handen visade på över 200 i puls. Det stämmer inte överens! Det måste vara pulsbandet som satt fel.
 
Passledaren frågade mig och kompisen efteråt hur det varit (för han visste vi var nya) och jag hoppas att han inte tog illa upp för att jag sa att det var förjävligt. Det var trots allt bara tack vare honom jag inte la av mitt i.
Nä herregud. Nu ska jag duscha och sen tänker jag inte röra mig hemifrån förrän ikväll då jag ska baka tårta åt en kompis som fyller år. PUH!
Sommar2014,

 
Skål för lata dagar på stranden, i stugan, i vattnet och i solnedgången. Det stavas LYCKA 

Sommar2014,
Hihi. Idag ringde läkaren som diagnosticerade mig med allergi och astma till mig för uppföljningssamtal. Och jag berättade hur jag hade ändrat mina doser som hen sagt osv och hen sa att hen tyckte det var toppen att jag anpassade min medicinering till mina behov. Jätteduktigt av mig att sätta mig in i min astma och ändra behandlingen efter behov. Och hen blev alldeles glatt överraskad när jag frågade om jag kunde få en PEF-mätare för att kolla mina luftrör själv.
Jag framstod nog som ännu duktigare än jag egentligen är eftersom jag i doktorns ögon tekniskt sett är civilingenjörstudent, hihi! Men nu fick jag ett uppföljningsbesök till hösten också. Och ska få göra spirometri nån gång i framtiden. 
Jag fattar inte varför inte alla patienter följer läkarens rekommendationer till punkt och pricka. Jag känner mig duktig och mår bra och läkaren är nöjd. Win-win ju!
Sommar2014,