Kvalborg, Valborg och Finalborg, om man själv inte festar utan försöker sova. Staden förvandlas till allmänt festkaos med utefester med jävligt stora högtalare (för tillfället störs jag av två olika utifrån plus en från ett av korridorsrummen i min korridor) och skrikande studenter utanför fönstret som skiter i alla andra och håller hela allmänheten vaken. 
Kvalborg och Finalborg har jag förvisso aldrig firat, men i år blir det inte ens Valborg för jag ska gå klinik och sen försöka sova eftersom jag ska gå upp 04.00 på torsdag för att ta tåget till flyget.
Önskar nu mer än nånsin att jag bodde i ett stillsamt familjeområde. 
De erbjöd gratis glass på Apoteket om man handlade något och var medlem. Jag hade redan unnat mig en daimglass på tåget hem, men jag är inte den som är den alltså... Så det blev en glassbåt också! Glassigt värre!

Lånad bild

Tåget fast i Kävlinge. Som vanligt. Först folk på spåren och sen växelfel! Jag kanske borde flytta hit istället så skulle jag undvika alla dessa problem?
Fast å andra sidan verkar folk i Kävlinge vara jävligt deprimerade med tanke på hur mkt de springer på spåren...
Skämt åsido. Men mycket mer problem med tågen nu på senvåren än i feb-mars, blir folk ledsna när det blir soligt och varmt eller vad är problemet?
Suck.