Idag har jag lärt mig knyta skosnören på ett annorlunda lite snabbare sätt. Det är fascinerande hur mycket saker man lär sig under tentaP som inte har att göra med det man tentapluggar till!
Tentaperiod. Sträckte ryggen när jag storstädade korridoren i måndes. Fick urinvägsinfektion igår. Glömde bort att vi ska ha radiologi på OSCE så glömde låna en bok om det mina sista dar i Hbg. Går omkring i en konstant ångestbubbla för att jag glömt all ortopedi och anestesi som jag hade i början på terminen och inte har tillräckligt med tid kvar för att läsa in allt det igen plus plugga på allt det andra, typ kirurgi som utgör typ 70% av terminen. Livet leker med andra ord. Här får ni en rolig bild sålänge. 
 
 
Skulle vara lite nytänkande och öppensinnad så gick in på ett raw food-ställe jag spanat in de senaste månaderna och köpte "dagens juice". Den innehöll nässlor och ärtprotein, och några andra frukter men vilka minns jag inte för det enda den smakade var nässlor och ärtprotein. 
Kan i efterhand erkänna att det var lite väl vågat.
Nästa gång köper jag bara en juice om den innehåller mer säkra kort än nässlor. Och ärtprotein. Ska inte vara för hastig med att förkasta rawfood dock. Men har haft två av tre tråkiga upplevelser så änsålänge känns det inte som min grej.