Mitt hår bleks jättemycket av solen (kul), men det bleks väldigt ojämnt (mindre kul). Så för att motverka detta la jag över luggen till andra sidan och satte upp överhåret, för att flasha allt mörkt hår som inte blivit blekt än, när jag var ute innan.
Det kändes mycket weird att ha luggen på fel sida och mörkare hårfärg vid ansiktet. Mycket weird.
 
 
 
Ser helt dumt ut framifrån, men min lugg har nog aldrig sett så snygg ut från sidan! Jag kanske borde överväga att byta luggriktning på riktigt...
 
Och nej, jag kan inte se vanlig ut på foton. I'm just not that fotogenic!
 
 
Förresten, ser ni hur bra färgen håller på mina naglar fortfarand - dag 5! Det är fantastiskt ju! Nagellack + topplack från Depend för 20kr styck!
 

Jag skulle ha massage 14.00, så jag satt kvar i skolan och pluggade efter lunchen. Åkte sen till Gerda i lugn och ro, betalade och blev insläppt. Väl när massören kommer går han in i sitt rum och startar upp maskineriet, sen kommer han ut och säger "Det är inte möjligtvis Karolina?"
"Jo" säger jag oanandes, varpå jag får veta att jag inte alls ska ha massage nu. Och ännu värre, jag är en timme SEN. För tydligen hade jag massagetid klockan ETT! Jag har alltså tänkt helt fel tid i två dagar, och därmed missat min tid och betalat för en massage jag inte fick!
Lite chockad går jag ut till receptionen igen. Väl där när jag pratar med henne (varför sa hon förresten ingenting när jag kom och betalade och sa mitt namn? Hon måste ju sett att jag kom helt fel tid??) så börjar jag gråta helt plötsligt. Och värst av allt - jag kunde inte sluta!!

Herregud, vad har hänt med mig?! Känslomässigt instabil kan man ju minst sagt säga. Jag som trodde att tentastressen inte tog så hårt på mig denna gången... Lite jobbigt att inte kunna hejda tårarna, speciellt när allt trots allt löser sig och jag får en ny tid ikväll som redan går in som betalad, och det är ju egentligen en väldigt liten grej att börja gråta över ens från första början...
Suck. Hatar vad tentaperioder kan göra med en.

Den där stressfria sommaren kan inte komma nog snabbt!

 

 

 

Edit: sjukt pinsamt att gå dit igen tre timmar senare och möta samma receptionist, heheee.

Herreguuuuud vilken träningsvärk jag har idag! Kunde knappt resa mig ur sängen imorse! Drog mig ut på en promenad, för röra på sig ska visst hjälpa bäst mot träningsvärk, dessutom var det sjukt fint väder och jag har annars suttit inne hela dan och pluggat. Det går faktiskt bättre med bakterierna nu, plöjde igenom CNS-infektioner och det kändes ändå överkomligt. Skönt!


Och sen en annan sak: ärligt talat så hatar jag duvor. Skulle faktiskt kunna sträcka mig till att säga "duvorna kan gå och dö". Hur många miljoner gånger har jag inte blivit väckt på dygnets alla timmar av en duva som sitter precis utanför mitt fönster och låter så jävulusiskt högt att det väcker mig trots att jag sover med mina superöronproppar! Mest irriterande är det kl 4 på morgonen. Senast hände det för 20 min sen när jag tog en powernap. Det är som om odjuren aldrig sover!
Inte gör de någon nytta i världen heller. Småfåglar och rovfåglar och sånt - de gör nytta, äter mask och sånt, dessutom är de oftast trevliga att lyssna på och kvittrar lagom högt och inte mellan 23-06. Men duvor... Det enda de gör är att "kuttra" provocerande högt dygnet runt och skita ner saker. Världen skulle bli mycket bättre om de inte fanns. I alla fall skulle jag haft större chans att sova en hel natt under vår-sommarhalvåret.

Nu menar jag inte att man ska utrota alla duvor. Men de kan väl leva någon annanstans än där jag bor?


Dagens gnäll över.

 

Kolla så ond den ser ut!