Fick en ny kamera i julklapp! Det är en Nikon fast inte en system, objektivet går inte att byta men det spelar ingen roll för min del. Den tar sjukt snygga bilder jämfört med min gamla kamera (som är sönder) och iPhonen, så nu kommer det bli lite finare bilder här på bloggen framöver ^^ Ska bara lära mig hur den funkar så jag kan ta bilder i andra lägen än det automatiska.Att bara ligga hemma och inte kunna gå ut eller träffa folk är sååååå tråkigt. Det är som om min hjärnan blir helt blank när jag inte har nåt att göra, och om man då dessutom i princip inte kan röra sig ur sängen är det ju ännu värre! B-L-A-N-K! Kolla film är inte kul, inte ens mina älskade solsidan och new girl gör mig speciellt glad för tillfället. Livet känns helt plötsligt så meningslöst. 
Därför ska jag nu helt frivilligt sätta mig och fixa lite med bilderna till projektarbetet. Så jag får gjort nåt lite nödvändigt också och känner att min existens är värdefull, haha.
Jag är verkligen en sån som behöver ha saker att göra för att fungera bäst. 


Imorn ska jag vara frisk så jag kan träffa min barndomskompis och så ännu friskare på nyår så jag kan fira ordentligt! Sådetså! 
I mitt sjuka tillstånd har jag inte så mycket bättre för mig än att se på film (10 st avverkade, börjar bli trist nu) och att kolla på mellandagsrea på nätshoppar. Tyvärr har jag blivit väldigt kräsen och hittar inte alls mycket jag tycker är snyggt. (?!??!?) Däremot hittar jag en massa plagg med konstiga utskärningar som jag verkligen inte förstår mig på, till exempel dessa:


1. Bland "festklänningar" hittar man en hel del såna här set, bestående av tröja och tight kjol. Som en tight fodralklänning fast avklippt i mitten med lite marginaler. Inte snyggt. Har inget emot varken magtröjor eller tighta kjolar, men tillsammans blir det bara lite för mycket.

2. Klänningar med konstiga assymetriska utskärningar på magen. Konstigt, och inte snyggt.

3. Klänningar med utskärning i armhålorna/strax framför armhålorna verkar ha blivit riktigt poppis. Nelly har ett enormt utbud av dem och drottningen hade sån utskärning på sin klänning till 70-årsdan:
Kan nån förklara för mig vad som är grejen? Man slipper kanske svettfläckar? Men alltså de där hålen ser ju bara så malplacerade ut!


Så nu vet ni det, köp inga konstigheter.