Hoppas ni får en rolig halloween på roliga fester med läskiga utklädnader! 
Själv ska jag skriva en inlämningsuppgift, roligare än så blir inte min kväll. Men på den ljusa sidan kan jag åka hem och träffa J imornkväll om jag skriver uppgiften idag, det finns inget ont som inte har nåt gott med sig!
Alltså Hat till de idioter som krossar mörkbruna ölflaskor mitt på en dåligt upplyst trottoar med cykelväg! Så att man inte har nån chans att se det förrän man cyklat rakt över. Så jävla elakt att ge en säker punka åt en pendlare beroende av sin cykel så att denne måste lämna in cykeln och vara utan några dagar och dessutom betala för det! HAT till idioterna! 

Under 3 år i Lund har jag haft dubbelt så många punkor som under 20 år i Halmstad. Och jag har alltid varit cykelpendlare så förutsättningarna där är desamma. Det är sjukt. Folk i Lund är så jäkla nonchalanta. Gaah!!


Min mamma ska flytta och jag flyttrensar mitt gamla barndomsrum. Där jag vuxit upp sen jag var 4 år tills jag flyttade hemifrån. Nostalgi!!
Hittade bland annat en hel låda med gamla dagböcker. Gud vad flitig jag var på att bokföra mitt liv förut. 
Borde kanske bättra mig lite nu, skriver varken dagbok eller blogg längre. 
Men speciellt denna terminen känns som extremt fullpackad. Inte just skolan (fast där är det långa dagar också) men med allt runtomkring som händer. 
Det är fullt sjå med att hjälpa mamma flytta, tur att hon har två månader på sig så man kan ta det i lugn takt. Har lite dåligt samvete för att jag inte kan komma ner alla helger, eller i alla fall fler än 3,5 av 8, men det händer saker här hos mig i Lund också. Konserter och baler och allt vad det nu är. Är med i två orkestrar nu i höst (för det var verkligen smart?) så det är en hel del spel och konserter. Och så ska man försöka hinna med att plugga emellan varven. Och kanske träna. Och möjligtvis ha ett socialt umgänge på fritiden (inte för att jag lyckats samla så mkt fritid att jag fått igenom denna punkten än men skam den som ger sig) Pust! 
Men jag är glad! Håller mig på rätt sida om den trådsmala stressgränsen änsålänge! Hoppas på ett extremt lugnt vinterlov v4!!!