Var på mitt första spinningpass på år idag. Helt förjävla jobbigt! Jag tycker ändå att jag är en van vardagscyklare, och jäkla dålig kondis har jag inte. Det var första gången i mitt liv jag hade ett pulsband på mig så jag måste helt enkelt satt på det fel på nåt vis. Kul då att hela passet baserades på var man låg i pulsen! Jag kom aldrig >90% maxpuls trots att jag tog i så jag ville skrika och gråta och spy samtidigt. När jag låg uppe på 88% (typ 186 i puls) kändes det som om jag inte kunde andas. Jag hade näst-lägst medel av alla på passet (77%), samtidigt som jag var den enda som knappt klarade av att ens stappla därifrån och var tvungen att lägga mig ner och vila i 20 min i stretchrumet för att kunna röra mig igen. Jag har aldrig varit med om nåt så jobbigt i hela mitt liv!!! Inte ens den gången när jag sprang så hårt jag kunde på crosstrainer och pulsmätaren i handen visade på över 200 i puls. Det stämmer inte överens! Det måste vara pulsbandet som satt fel.
 
Passledaren frågade mig och kompisen efteråt hur det varit (för han visste vi var nya) och jag hoppas att han inte tog illa upp för att jag sa att det var förjävligt. Det var trots allt bara tack vare honom jag inte la av mitt i.
Nä herregud. Nu ska jag duscha och sen tänker jag inte röra mig hemifrån förrän ikväll då jag ska baka tårta åt en kompis som fyller år. PUH!
Sommar2014,

Kommentera

Publiceras ej