Igår klockan fem fick hela klassen ett mejl om att vår OSCE var rättad, där stod det att 10 av 25 personer behövde göra om en station (jag blev lite chockad. liksom vad hände där??? Förra året gjorde typ ingen om nån station alls!) och jag ba "okej me jag kommer ju definitivt vara en av de 10 men ändå lite skönt att det inte bara var jag som failade nån station liksom". Vidare i mejlet stod det att de som failat nån station skulle få ett personligt mejl "inom den närmaste timmen". 

Men jag fick inget mejl.

Jag väntade och väntade, uppdaterade min mobil, loggade in på datorn, loggade in på moodle. Men jag fick inget mejl! Till saken hör att jag var 99% säker på att jag skulle faila min hudstation så jag kunde liksom inte tro att det var sant. Att jag inte fick det där jäkla personliga mejlet! Jag funderade på om det har skett nån förväxling mellan mig och nån annan eller om de hade tekniskt strul eller något. Jag kunde liksom inte tro att det var sant.

Nu har det gått definitivt mycket mer än en "närmaste timme", typ 20 närmaste timmar. Så jag kanske vågar ropa hej nu, för det verkar som att jag är över bron?? ! 
Det finns ju kanske en risk att hon tänkte skriva "inom närmaste dygnet" eller faktiskt har blandat ihop mig med nån och inte upptäckt det än. Men alltså... jag tänker tillåta mig själv att vara glad nu!!! Så jippiiiiiieeee!!! Så jäkla glad och tacksam jag är för att jag klarade mig!!! :D :D Tacktacktack!! :D

Kommentera

Publiceras ej