Har bloggat extremt dåligt för det händer extremt mycket i mitt liv just nu! Men i oktober var jag på Corbal! Dvs medicinska föreningens bal. En mycket trevlig tillställning! Trots att jag kl 12 samma dag fick ett hysteriskt gråtanfall när jag lyckades göra ett hål i klänningen jag egentligen skulle ha på mig med strykjärnet. Pratade med mamma i tele samtidigt för hon instruerade mig i hur jag skulle använda hennes ångstrykjärn och hon kom snabbt på (min hjärna var ju bara tom) att jag faktiskt hade en till klänning nere i mitt förråd som jag kunde ha, så krisen gick snabbt över som tur var! Och så ofantligt turligt nog så hade jag på nåt sätt lyckats få mina röda skor och min svarta väska från halmstad till Lund så jag hade faktiskt en komplett outfit!  Kom lite sent till förfördrinken hos kompisen dock eftersom jag var tvungen att planera om hela frisyren (skulle ha utsläppt lockat hår men ville inte ha det till svarta klänningen för den har så snygg öppen rygg).
Men det löste sig på bästa sätt och jag hade en jättetrevlig kväll! Middagen var först soppa på palsternacka, sedan lamm med potatisgratäng med chevre och sist äppelparfait. Jag fick dock jättesnålt med soppa, medan de mittemot mig fick fulla skålar så var min botten bara precis täckt. Bad om en extra köttbit till huvudrätten som kompensation (var ju jättehungrig!) så det fixade sig också. Det var trevligt att dansa och sen kom många kompisar på eftersläppet också så det var kul! 
Trodde jag skulle bli dunderförkyld efteråt eftersom vi stod ute i typ inga kläder i nästan 40 min och fotade men det slapp jag också undan!